Hvem er vi?

tommel opp frode
Vi trives på tur! Foto: Frode Winger

Vi er en gjeng padlere med forskjellig fartstid og nivå. Alt fra tøffe bølgeryttere til mer forsiktige godværspadlere, men vi deler allikevel gleden over å være på tur.

Klubben jobber spesielt med tilrettelegge for at ungdommer skal få være med på padling. Hvem som stitter i styret for Lofoten kajakklubb i 2016 ser du her. 

Vi kommer sammen for  å padle og lære å manøvrere kajakker. Det er rom for å leke og utfordre seg selv, men også for å bare padle rolig. Kaffepausen er en viktig del av turen, vi legger vekt på det sosiale. Vi drar på både korte og lengre turer, og vi arrangerer sikkerhetsseminarer og bassengtrening.

Vil du prøve padling?

Klubben legger til rette for at du som er nysgjerrig på padling, kan få en smakebit på onsdagspadlingene. Vi planlegger turen utfra hvilket ferdighetsnivå de som er med befinner seg på. Sikkerhet står alltid i høysetet når vi er på tur.

Som gjest får du leie utstyr av oss og vi hjelper deg igang. Sjekk terminlista og gi beskjed minst en dag i forveien til turleder, slik vi kan gjøre klar utstyret til deg. Etter et par slike test-turer, oppfordrer vi til at du går på kurs og skaffer deg det såkalte «Våttkortet». På dette nybegynnerkurset lærer du enkle padleteknikker og kameratredning. Dermed får man større glede av aktivitetene og blir dessuten en god padlekompis.

Les mer om de ulike kursene i våttkortstigen her (se etter «Hav»). Her kan du lese mer om hva du lærer på grunnkurset: Grunnkurs Våttkort hav.

I vårt nærområde er det Lofoten Aktiv som kjører slike kurs.

Lofoten kajakklubb er tilknyttet Norges Padleforbund. 

 

bassengtrening frode
I den mørke årstida trekker vi inn i bassenget. Foto: Frode Winger